BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 9 May 2012

House Of 1000 Door....(family secret)

House of 1000 door....atlast dapat juga habiskan game adventure ni.. rase puas je..game ni memang best seram & banyak kali terkejut dengan spirit yang ade dalam game ni..


main game ni lumbe dengan mak & akak...akhirnye "im the winner"...hehehe.....
2 hari baru habis main game ni...
lepas ni nk sambung game lain lak..."hunted house"...(n_n)




Sriusly penat nak kumpul gambar2 dalam rumah yg ada 1000 pintu ni..hehe



atlast dapat buka pintu ni...cool...huhu..



i think game ni sesuai untuk semua org kecuali org yang takut dengan spirit..takut2 terkejut n faited la pula..hehe...download this game but kena bayar..if tak nak bayar copy degan saye je..(n_n)

Tuesday, 8 May 2012

Kuantan,Pahang....

Flash back time sebelum cuti sem..Macam biasa ade kelaz pagi pukul 8.30...then haritu memang busy gler
dengan cari bahan preparation untuk presentation math 1001...memang pelik math ade present ape bole buat tak sempat nak kejar mase sebab dah nak final..dapat pula tajuk PARABOLA..ingatkan senang tapi tu la yg susah...

tengah busy2 tetibe dapat pangilan dari si dia beritahu sudah sampai di KUANTAN..agak nervous nak jumpe tapi ape kan daya terpakse rushing tok math tu,,
then petang tu sampai je di rumah..mandi2 & bersiap untuk keluar pergi jmpe si dia di ECM...
agak sakit jiwe tungu taxi pakcik kesayangan ku..cal da setengah jam but xsampai2.. kesian at si dia penat2 dari JB ke Kuantan sebab nk jumpa me..then sampai je at ECM ternampak si dia..wahhh berdebar2 je rase hati ni,,,Walaupun kenyataan da 3tahun kenal but still rase segan nk jumpe si die..

seriusly HAPPY sangat dapat jumpe die.. segan nk bagitahu si dia..
thanzx to him alot becoz sangup drive jaoh2,,,waahhh,,charmingnyee..huhu,,


si dia at TELUK CEMPEDAK,KUANTAN



ME and HIM


jumpa kejap je ape kan daye...sedih2..tapi takpe yang penting dapat jumpe...miss my fiance always..(n_n)


-C-K-M-






Monday, 7 May 2012

Yeepppppiiiee...sem BreAk...

Assalamualaikum..1st of May...perjalanan nk balik ke Kuala Lumpur to new home sweet home..
Heppiiee nye da cuti sem...fuh...lega da rase beban2 dikepale tak perlu nk hafal2 formula dalam 2 bulan ni...
but tak balik ke rumah lagi..me kena teman my fren FARINA tido di rumah FARAH ROSLAN..kebetulan UITM still cuti sem so nk pegi melawat FARAH at Sungai Buloh...sampai je SHAH ALAM...FARAH jemput n malas nk balik rumah dulu kami pun ke I-CITY dalam keadaan penat n keletihan ...

Sampai2 je disana terus Snap & snap pic...hehe..(biaselah perempuan)...
then tommorow nye we all pergi shopping2 at SUNWAY PIRAMID...agak bosan sebab still same je...nothing different..
but we enjoyed our day and have fun together selum masing2 balik ke rumah and tak tahu lagi la ble dapat jempe lagi...hope next sem break dapat jumpe FARAH lagi..maklum la UITM cuti tak sama dengan UPM..miss them..hope dapat happy2 again...hehe..(n_n)

ni lah FARAH...(^_^)


FARAH & FARINA..(@_@)


NI EZA...(i mean its me) (n_<)

actually banyak lgi gambar kami...tak sah kalau tak sampai 100 keping...(just joke)...hehe...ni je dapat tnjuk...hehe...tata,,,,,


-C-K-M-


-AliCe AcAdEmY-

ANIME...ANIME...ANIME....i think most people already know bout ANIME " ALICE ACADEMY"...seriosly this anime really intresting & cool...hehe...
This story bout ....Sakura..she from poor family that she live with her grandfather...her best freind name           
Imai Hotaru has moved to new school at " ALICE ACADEMY ''..she so sad & decided to find Hotaru....
this story became more intresting when Sakura travel by herself alone to find Hotaru... to be continued...
download this movie and u will know the end of this story...hope will enjoy with it...(n_n)...



HOTARU, ..SAKURA, NATSUME & RUKA-PYON...



NARUME sensei (n_n)



ALICE ACADEMY STUDENTS


-C-K-M-



Sunday, 6 May 2012

End oF SeM 2 usca(UPM).....(n_n)

Alhamdulillah...... dapat jugak habis kn sem 2 dengan baik...
macam2 dugaan sem 2 ni seperti :
      Masalah:    - FRIEND"S
                  -  MONEY
              -FAMILY
        -STUDY
-LOVE
  
Apa2 pon  semua itu sudah menjadi kenangan...back to sem break...nothing can do...just RELAX bersame MAK dan AKAK tercinte...hehe... 

Cuti hanye 2 bulan...but pertengahan bulan JUNE kena juga balik ke Kuantan...
Ada PILIHAN RAYE tok calon2 MPP..
Nk tarik diri tapi macam tak boleh..ape2 pon kena pergi dulu plihan raye tu baru la dapat tahu what will happen..

MEMORY SEM lepas at TELUK CEMPEDAK bersama kawan2 lepaskan tension study MATH 1001..hehe




FREIND's




(n_n)



Itu je dapat tunjuk,,,last paper tak sempat nk bergambar...rushing keluar dewan terpakse bergegas balik ke rumah..Mom kawan tak sihat..hope mak die sentiase dalam keadaan sihat n dipanjangkan usia..Amin...

-C-K-M-


Friday, 9 March 2012

RosE Je......


ROSE ROSE ROSE

BESTNYE IF MY BUBUBEAR YG BAGI ROSE NI...
 anyway thanx pada sape yg beli ROSE ni..
hehehe
(n_<)




I <3  <3  <3  <3 U Wan Zukri & Miss U aLot..


C-K-M

Tuesday, 14 February 2012

cEk Oh Cek...
BezNyEE Lau MaRa bAgi Lagi CeK ni >

Hehehehe....